Målare Madeleine Dyk

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att ni mår bra och att det har varit en bra start på veckan. Själv mår jag fint och har haft en väldigt hektiskt, men också väldigt produktiv start på veckan. Som många av er redan vet så skriver jag ju för det mesta här på bloggen om min kärlek för inredning och allt som har med det att göra. Under den senaste tiden så vet ni kanske även då att jag har börjat jobba på lite nya projekt i mitt hem och har då valt att vända mig till en målare vid namn Madeleine Dyk som erbjuder sina tjänster till oss som befinner oss i Boxholm eller Mjölby bland annat.

Anledningen till att jag berättar detta är på grund av att jag jättegärna skulle vilja ta och rekommendera henne och hennes tjänster som målare för hon är verkligen superduktig och jag tror att många av mina läsare som just då befinner sig här i krokarna skulle kunna dra nytta av det! Som sagt så har jag ju alltså börjat på lite olika projekt nu med vissa rum runt om i huset, men kände att jag varken hade tiden eller energin egentligen till att ta själv målningen själv. Då jag inte anser mig själv vara speciellt duktig på att måla, men ändå ville att allting skulle utföras på ett så korrekt och professionellt sätt som möjligt, så valde jag helt enkelt att vända mig till just Madeleine Dyk efter en del rekommendationer från grannarna. Hon levererade verkligen dem resultat som jag ville ha och jag känner mig oerhört trygg eftersom att jag även har fått se mina grannars resultat som har hållit oerhört länge och sitter snyggt än idag. Hur som helst så kan jag varmt rekommendera att ni kikar närmare på Madeleine Dyk och hennes måleritjänster!